5 χρόνια στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη , 5 χρόνια από την εκλογή του ως Πρόεδρου της ΝΔ

5 χρόνια στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη , 5 χρόνια από την εκλογή του ως Πρόεδρου της ΝΔ και προσωπικά στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρώ πως με την απόδοση του , την οργανωτικότητα του και αποτελεσματικότητα του , οδηγεί την χώρα σε σίγουρα μονοπάτια οικονομικής ευημερίας μετά την πανδημία και αντιμετώπισε την πανδημία σαν ηγέτης, με γενναίες αποφάσεις που μπορεί να του κόστισαν και πολιτική δυσαρέσκεια των επαγγελματιών και εμπόρων , αλλα έβαλε πάνω από όλα την υγεία και την ασφαλεια όλων μας και για αυτό δικαιώνομαι όταν έλεγα παλια , πως είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η Ελλάδα.
Όταν τελειώσουν οι εμβολιασμοί του πληθυσμού θα μπορέσει ξανά να απλώσει το σχέδιο του οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας για όλους, για να επιστρέψει η ζωή και η αγορά στην κανονικότητα και να βγούμε από την πανδημία ,όσο γίνεται λιγότερο λαβωμένοι ,σε ανθρώπινες απώλειες και οικονομική ζημιά που υποστήκαμε όλοι μας ,δυστυχώς λόγω των lock down , που χωρίς αυτά όμως τα μέτρα θα μπορούσαμε να έχουμε την τύχη της Αγγλίας με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.
10|01|2016 | 23:00
Νέος πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Τη νίκη στον κ. Μητσοτάκη έχουν δώσει, σύμφωνα με τους επιτελείς του, η Α και Β Θεσσαλονίκης και Λάρισα-Αττική. Eνδεικτικά από τη Θεσσαλονίκη, όπου ο κ. Μητσοτάκης είχε την στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα:
Α' Θεσσαλονίκης
Μητσοτάκης 12 247 (55,65%)
Μειμαράκης 9759 (44,35%)

Πρόσφατα άρθρα