Μ. Δράμαλης: Πρέπει η πόλη να ξυπνήσει – Να δώσει νέες ευκαιρίες σε ανθρώπους
Μ. Δράμαλης: Πρέπει η πόλη να ξυπνήσει – Να δώσει νέες ευκαιρίες σε ανθρώπους

Μ. Δράμαλης: Πρέπει η πόλη να ξυπνήσει – Να δώσει νέες ευκαιρίες σε ανθρώπους

Στην πρώτη του κάθοδο στις εκλογές επεσήμανε ότι δεν κατεβαίνει για να εξασφαλίσει την βουλευτική αποζημίωση ή να εξαργυρώσει την υποψηφιότητά του.
Facebook Twitter WhatsApp Email

“Βαλτωμένη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη” τόνισε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Μάριος Δράμαλης. 

Στην πρώτη του κάθοδο στις εκλογές επεσήμανε ότι δεν κατεβαίνει για να εξασφαλίσει την βουλευτική αποζημίωση ή να εξαργυρώσει την υποψηφιότητά του. Όπως ανέφερε είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και πολύ περήφανος για την δουλειά του και στον τομέα των ΑΠΕ στη ΝΔ.

“Η πρότασή μου για πράσινα νησιά έγινε πράξη σε Τήλο και Αστυπάλαια. Υβριδικό μοντέλο θέλουμε να πάει σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε το 100% της ενέργειας της χώρας από ΑΠΕ” σημείωσε μεταξύ άλλων αναφέροντας ότι η πρόταση του είναι να δημιουργηθεί οργανισμός για τις ΑΠΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη γιατί το 65% των ΑΠΕ είναι στην Βόρεια Ελλάδα.

 

“Περιμένω τρία χρόνια έγκριση για ΑΠΕ στην επιχείρηση μου. Άρα ξέρω από μέσα τα ζητήματα.
Δεν σχω πάρει δημόσιο έργο. Δεν έχω πάρει δάνειο” σχολίασε προσθέτοντας ότι κατεβαίνει στις εκλογές για να παραδώσει στο παιδί του κάτι καλύτερο από αυτό που βρήκε ο ίδιος.

Για τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι παίρνει μηνύματα από τον κόσμο ότι είναι βαλτωμενη η κατάσταση στην πόλη και πως οι βουλευτές της ΝΔ δεν αξιοποιούνται από τις κυβερνήσεις.

“Δεν θέλω να πιστέψω αυτούς που λένε ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι ικανοί αυτοί που εκλέγονται.
Αυτοί που εκλέγονται 20 χρόνια ίσως έχουν χάσει τον δυναμισμό και την ορμή να διεκδικήσουν” σχολίασε δηκτικά.

“Πρέπει η πόλη να ξυπνήσει. Να δώσει νέες ευκαιρίες σε ανθρώπους.  Αν ψηφίσει το ίδιο, θα γίνει το ίδιο. Αν ζητάει να αλλάξει κάτι, ας αλλάξει ο πολίτης τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δράμαλης.

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ προγραμματίζει την κεντρική του ομιλία στο Μακεδονία Παλλάς στις 11/05 και θα ακολουθήσεις τρεις εκδηλώσεις σε Ανατολική, Δυτική και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 12,15 και 19 Μαϊου αντίστοιχα.