Δράμαλης Μάριος: «Ζητώ τη στήριξή σας για να αλλάξουμε το πρόσωπο της Δυτικής Θεσσαλονίκης»
Δράμαλης Μάριος: «Ζητώ τη στήριξή σας για να αλλάξουμε το πρόσωπο της Δυτικής Θεσσαλονίκης»
Δράμαλης Μάριος: «Ζητώ τη στήριξή σας για να αλλάξουμε το πρόσωπο της Δυτικής Θεσσαλονίκης»
Μεγάλη εκδήλωση πραγματοποίησε τη Δευτέρα το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης, Μάριος Δράμαλης στο καφε-μπαρ Il Posto στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
«Γνωρίζω πως στη δυτική Θεσσαλονίκη, οι κάτοικοι θεωρούν πως είναι παιδιά κατώτερου θεού, θεωρούν ότι είναι οι αδικημένοι της Θεσσαλονίκης και αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Ένας λόγος που μπήκα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι να αποκαταστήσουμε την αδικία και να δυναμώσουμε τη φωνή της δυτικής πλευράς της πόλης» είπε και συμπλήρωσε πως «και για τα φουγάρα που μολύνουν και ρυπαίνουν την περιοχή, το θέμα της ανεργίας αλλά και το θέμα της μετακίνησης. Γνωρίζω πολύ καλά πως στην περιοχή δεν μπορείς να πάρεις ένα λεωφορείο, περνάει ανά 40 λεπτά και όταν έρχεται είναι γεμάτο».
Ο κ. Μάριος Δράμαλης τόνισε πως όλα αυτά «πρέπει να τα αλλάξουμε στην επόμενη τετραετία, να δοθούν κίνητρα και στη δυτική Θεσσαλονίκη, να κάνουμε hub πληροφορικής, να δοθούν κίνητρα για τη Σίνδο, να δοθούν κίνητρα για να βρουν δουλειά τα παιδιά μας και στα εργοστάσια αλλά και μέσω οικονομικών κινήτρων που η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει. Να υπάρξουν ισόρροπες θέσεις εργασίας και ανάπτυξης και για τη δυτική Θεσσαλονίκη. Η δέσμευση μου είναι για όλους τους πολίτες, ότι η υποψηφιότητα του Μάριου Δράμαλη, ήρθε για να στηρίξει και να αλλάξει κάτι από τα λιμνάζοντα νερά που υπάρχουν εδώ και χρόνια στην πόλη και το γνωρίζω».
Παράλληλα, είπε πως οι πολίτες είναι θυμωμένοι και έχουν δίκαιο σε πολλά αιτήματα και δεσμεύτηκε πως με την ψήφο των πολιτών «θα αλλάξουμε την εικόνα της δυτικής Θεσσαλονίκης».
«Οι δικές μου προτάσεις είναι να έρθουν τρία υπουργεία στη Θεσσαλονίκη. Κάποιοι χαμογέλασαν όταν είδαν αυτό. Εγώ θα διεκδικήσω και τρία υπουργεία στη Θεσσαλονίκη, έναν οργανισμό για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καλύτερες θέσεις εργασίας μέσα από ένα οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης. Να κινηθεί το χρήμα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο στην Αθήνα», επεσήμανε.
«Δεν γίνεται να σας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια. Τον Δράμαλη θα “βαρεθείτε” να τον βλέπετε και δεσμεύομαι ανα τρίμηνο να σας έχω feedback, να μου δίνετε τα προβλήματα σας και να σας απαντάω. Βέβαια, τα γραφεία των βουλευτών δεν είναι για ρουσφέτια, ούτε για εύρεση εργασιών και δεν είναι για να λύσουμε όλα τα προβλήματα του κόσμου. Όποιος υποσχεθεί ότι θα το κάνει αυτό θα σας πει ψέματα», τόνισε ο κ. Δράμαλης.
«Η δικιά μου υποψηφιότητα δεν είσαι σαν τις υπόλοιπες. Είμαι ενώπιον σας γιατί πραγματικά έχω τη πρόθεση να βοηθήσω, να προσφέρω με τις γνώσεις μου και όχι να πάρω. Εάν, εκλεγώ, θα πάω στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα του ζητήσω να με βάλει στην ενέργεια, ώστε να κάνουμε το energeia.gr. Αυτό είναι μια χωροθέτηση όλης της Ελλάδος με φωτοβολταϊκά παντού για να γίνουμε ενεργειακά αυτόνομοι και αν πραγματοποιηθεί αυτό θα είμαστε οικονομικά δυνατοί» πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι αυτό θα σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας, περισσότερη οικονομική ανάπτυξη, περισσότερα κίνητρα και προγράμματα για όλους».