ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SMARTPHONE ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ WI -FI
ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SMARTPHONE ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ WI -FI

Η δυνατότητα πληρωμής δίχως να κάνει κανείς ουρά στα ταμεία, η συνεργασία των εμπόρων με τους ανταγωνιστές τους, η εξασφάλιση ενιαίας τιμής και η εν γένει ικανοποίηση του καταναλωτή αποτελούν προϋποθέσεις για το λιανεμπόριο του μέλλοντος, υπογραμμίζεται στην έρευνα.

Με τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής , οι επιβάτες όπου κι αν βρίσκονται, μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές ή να αναζητούν τα σημεία πώλησής τους.

Με την εφαρμογή είναι πλέον δυνατή η έκδοση εισιτηρίων σε όλα τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών, με σαφή πλεονεκτήματα: Εύκολη αγορά εισιτηρίων, ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης του πιλοτικού προγράμματος, στην εφαρμογή θα είναι διαθέσιμα όλα τα εισιτήρια με διάρκεια ίση ή μικρότερη των 5 ημερών.

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο παρέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε 16 περιοχές της πόλης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης δικτύωσης (wi-fi hotspots).

Ήδη η υπηρεσία δωρεάν wi-fi παρέχεται: στην πλατεία Αριστοτέλους ,τη ΧΑΝΘ , στην κάτω είσοδο της ΔΕΘ, στο Λευκό Πύργο , στο πάρκο Νέας Ελβετίας , στην πλατεία Μηνά Πατρικίου, στο Πάρκο Κρήτης , στο γήπεδο ΑΡΗ (οδός Αλκμήνης) , στο πάρκο Παπαναστασίου , στην πλατεία Ρομφέη Β’ , στην Τούμπα (κολυμβητήριο-Κέντρο πολιτισμού) , στην πλατεία Αίνου , στην πλατεία Π. Συνδίκα , στο Αρχαιολογικό Μουσείο (Ν. Γερμανού) , στην πλατεία Καούδη , στο πάρκο Ανθοκομικής , προτείνουμε την επέκταση του σε όλη την πόλη σε κάθε πλατεία και δημόσιο χώρο.