Άρθρο μου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ατην καρφίτσα.
Άρθρο μου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ατην καρφίτσα.

https://www.karfitsa.gr/politiki/o-kyriakos-mitsotakis-tirise-tin-symfonia-alitheias-kai-o-laos-ton-timise-me-tin-psifo-tou

Άρθρο μου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ατην καρφίτσα.
Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο υψηλό ποσοστό που έδωσαν οι πολίτες στην ΝΔ στις 21 Μαΐου δεν πρέπει να μας κάνει αλαζόνες ούτε να επαναπαυτούμε σε αυτό το υψηλό ποσοστό.
Πρέπει με σεμνότητα και ήπιους τόνους να διαβάσουμε το αποτέλεσμα και να κάνουμε αλλαγές που θα κάνουν την ζωή των πολιτών, πιο εύκολη, με περισσότερες ευκαιρίες για καλύτερα αμειβόμενες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα.
Οι κάλπες της 25η Ιουνίου είναι πάλι άδειες, ξεκινάμε από το μηδέν , αλλά με τα σαφή μηνύματα των πολιτών.
Οι πολίτες με την ψήφο τους καθόρισαν τι κυβέρνηση θέλουν, ποιόν πρωθυπουργό και μας δήλωσαν επίσης, τι αντιπολίτευση δεν θέλουν.
Μας ζήτησαν η χώρα να κινηθεί με ένα νέο μίγμα πολιτικής, με έμφαση στο αποτέλεσμα, στην συνέπεια, στην ανάπτυξη με νέες επενδύσεις, με περισσότερες δουλειές, καλύτερα εισοδήματα και στήριξη στους πραγματικά ευάλωτους.
Οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν άλλους πειραματισμούς που τους πληρώσαμε ακριβά στο πρόσφατο παρελθόν, είναι εθνική ανάγκη να κάνουμε άλματα, να πάρουμε τις δύσκολες αποφάσεις όπου χρειάζεται για να αλλάξουμε όσα μας κρατούν πίσω από την υπόλοιπη
Ευρώπη.
Και αυτή η απαίτηση των πολιτών για περισσότερα και γρηγορότερα άλματα μας υποχρεώνει να είμαστε ακόμη πιο αποφασιστικοί στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στην υγεία, στο κράτος, στη δικαιοσύνη, με αξιοκρατία και αξιολόγηση παντού. Γι’ αυτό ζητάμε ξανά την ψήφο όσων μας ψήφισαν, αλλά καλούμε και όσους δεν μας ψήφισαν ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, να δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ,μια ασφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μπορέσει η χώρα μας, να αντιμετωπίσει τις διεθνείς κρίσεις τα επόμενα 4 χρόνια από τη μια πλευρά και ταυτόχρονα να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές σε συνέχεια με την συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό , μια συμφωνία που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις και ο λαός τον τίμησε με την ψήφο του.
O Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε την συμφωνία αλήθειας και ο λαός τον τίμησε με την ψήφο του