Συνάντηση με δημοσιογράφους της πόλης πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Μάριος Δράμαλης.
Συνάντηση με δημοσιογράφους της πόλης πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Μάριος Δράμαλης.
«Θα διεκδικήσω για τη Θεσσαλονίκη, δε θα πάω με το «χτύπημα» στην πλάτη»
Συνάντηση με δημοσιογράφους της πόλης πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Μάριος Δράμαλης.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο της ενέργειας και πάνω απ όλα αυτοδημιούργητος με τη δική του τεχνική κατασκευαστική εταιρεία στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς στην οποία απασχολεί 40 άτομα και «τρέχει» περισσότερα από 30 έργα.
Αυτός είναι ο Μάριος Δράμαλης, υποψήφιος, για πρώτη φορά, με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Η ενασχόληση του με το κόμμα ξεκίνησε ταυτόχρονα με την ανανέωση του μητρώου στελεχών της ΝΔ με σκοπό η Θεσσαλονίκη να καταφέρει να γίνει πρωταγωνίστρια στο κομμάτι της ενέργειας και όχι μόνο.
Άλλωστε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν είναι λίγες οι προτάσεις τις οποίες εισηγήθηκε και έγιναν πράξη όπως τα «πράσινα νησιά» και η επιδότηση των φωτοβολταϊκών πάρκων . Ο ίδιος αντιμέτωπος με ένα ακανθώδες σύστημα με ατελείωτη γραφειοκρατία προτείνει τη δημιουργία ενός αντίστοιχου gov.gr για την ενέργεια άλλωστε όπως είπε «το 65% των εγκαταστάσεων είναι στη Βόρεια Ελλάδα .
Να γίνει ένας οργανισμός για τις Α.Π.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με ξεκάθαρους όρους για όσους θέλουν να επενδύσουν και με ποια χρηματοδοτικά εργαλεία».
Σε ό,τι έχει να κάνει με την προεκλογική του εκστρατεία αυτή γίνεται πόρτα - πόρτα ενώ τα μηνύματα που δέχεται ο ίδιος είναι αυτά της αλλαγής σε μια Θεσσαλονίκη που όπως είπε «λιμνάζει» τα τελευταία χρονια, χωρίς να υπουργοποιούνται βουλευτές και διερωτώμενος γιατί διαχρονικά το Μαξίμου δεν το κάνει; «Κάποιοι λένε ότι δεν αξίζουν οι βουλευτές, δεν το πιστεύω αυτό απλά κρατάω το ερωτηματικό στον κόσμο.
Στην επόμενη κυβέρνηση κάτι πρέπει να αλλάξει. Θεωρώ ότι όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα κάτι χάνεις από τον ενθουσιασμό σου και δεν τρέχεις όπως πρώτα. Ίσως να μην έχουν και την τεχνογνωσία να πετύχουν κάτι για την πόλη», είπε ο κ. Δράμαλης επισημαίνοντας πως «δεν κατεβαίνω υποψήφιος για να μπω στο pay roll της ΝΔ. Η πόλη πρέπει να ξυπνήσει να δώσει ευκαιρία σε νέους υποψήφιους, να μην ψηφίσει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ας αλλάξει τον τρόπο γιατί αν πάμε «με μια από τα ίδια» δεν θα αλλάξει κάτι. Εγώ θα διεκδικήσω για τη Θεσσαλονίκη, δε θα πάω με το «χτύπημα» στην πλάτη».
Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ προγραμματίζει την κεντρική του ομιλία στο Μακεδονία Παλλάς στις 11 Μαΐου ,στις 8 μ.μ. ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις εκδηλώσεις σε Ανατολική Θεσσαλονίκη στο LES ZAZOUS στις 12 Μαΐου στις 8 μ.μ. , και στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο IL POSTO στον Εύοσμο στις 15 Μαίου στις 8 μ.μ. , καθώς και στο κέντρο της πόλης στο AVENUE στις 19 Μαϊου στις 8 μ.μ. επίσης.