ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ

Μετά απο 3 χρόνια ενεργής πολιτικής μου παρουσίας στην Νέα Δημοκρατία, https://www.dramalismarios.gr, ως μέλος του Τομέα Ενέργειας, μετά απο αξιοκρατική επιλογή μου, απο το Μητρώο Ανανέωσης Πολιτικών Στελεχών, σας κάνω ένα οπτικοακουστικό απολογισμό της δράσης μου, μέσα απο την συνέντευξη μου στην δημοσιογράφο Βίκυ Ραπτάκη και σας θέτω όλα τα ζητήματα πιστεύω αναλυτικά, αναμένωντας τις αποφάσεις του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για τους υποψηφίους βουλευτές στην Α' Θεσσαλονίκης, που έχω εκφράσει την επιθυμία μου στο κόμμα να πολιτευτώ.
Σηκώθηκα απο τον καναπέ μου και ήρθα στο κόμμα ενεργά, αφού πάντα ήμουν μέλος του ,για να προσφέρω με τις γνώσεις και εμπειρία μου και θα είμαι στρατιώτης του κόμματος και των συμπολιτών μου, απο όποιο πόστο μου ανατεθεί.
Χαίρομαι που ο ελληνικός λαός διέγνωσε έναν χαρισματικό ηγέτη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και του έδωσε μια καθαρή νίκη που ζήτησε στις ευρωεκλογές, ενάντια στον λαικισμό και την προσπάθεια εξαγοράς ψήφων, του Κυρίου Τσίπρα.
Από τις κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι σήμερα, ακόμη και απο την ομιλία του μετά τα αποτελέσματα, που ήταν πραγματικά μια μεγάλη και προσωπική νίκη του, αν τις δει κανείς ψύχραιμα , θα καταλάβει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται ήρεμα, ενωτικά, μεθοδικά πολύ οργανωτικά αφού έχει οργώσει όλη την Ελλάδα και δεν φοβάται να πάρει το κόστος των κινήσεων του, τόσο μέσα στο κόμμα, όσο και στην κοινωνία.
Με συγκεκριμένο σχέδιο, με ιδιωτικές επενδύσεις στην οικονομία και στοχευμένες θέσεις στην φορολογία, ασφάλεια και θέσεις ανεργίας προχωράει και κερδίζει διαρκώς τους συνομιλητές του.
Κουραστήκαμε από σωτήρες που επανιδρύουν την Ελλάδα ,που ξεκινούν από το μηδέν, από καμένη γη ,που αλλάζουν τα πάντα με μαγικό ραβδί, από προεκλογικές υποσχέσεις και προγράμματα που ποτέ δεν εφαρμόζονται ,από ‘’μπαλκονάτους’’ πρωθυπουργούς.
Xρειαζόμαστε έναν ηγέτη με σταθερή ρότα, χωρίς ψέματα, με μια συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σας καλώ όλες και όλους να ψηφίσετε την Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου και να δώσετε ακόμη πιο ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα γίνει ο πιο πετυχημένος Πρωθυπουργός στην ιστορία της μεταπολίτευσης, για το καλό του ελληνικού λαού που θα μας ενώσει, θα υπερασπιστεί την Μακεδονία μας και τα προϊόντα της και δεν θα μας διχάσει.
Το μέλλον της Μακεδονίας ,της οικογένειας σας , των παιδιών σας , των συνταξιούχων γονιών σας, της ευρωπαικής πορείας μας και της ευημερίας και ανάπτυξης της χώρας μας, με επενδύσεις , νέες θέσεις εργασίας , τέλος στην ανομία και παραβατικότητα , με υγιή παιδεία και πανεπιστήμια , με αξιοπρέπεια σε όλους είναι στο χέρι σας και στην ψήφο σας.
Επιλέξτε αυτη την φορά και νέους πολιτικούς, άφθαρτους, που έχουν κολήσει ένσημα στην ζωή τους, έχουν πετύχει επαγγελματικά , κοινωνικά , συνδικαλιστικά και μπορούν να φέρουν απτά αποτελέσματα και θα δείτε πως η πολιτική αλλαγή θα έρθει απο αυτούς τους ανθρώπους , γιατί αυτοί θα εφαρμόσουν αυτές τις πολιτικές, γιατί ούτε όλοι ίδιοι είμαστε , ούτε όλοι μαζί τα φάγαμε , ουτε υποσχόμαστε πως λεφτά υπάρχουν, υπάρχει η όρεξη για σκληρή δουλειά και αποτελέσματα, να ξανα κάνουμε την Ελλάδα μια υπερήφανη χώρα για εμάς και τα παιδία μας.
Επειδή ένας κύκλος εδώ κλείνει αναμένοντας τις αποφάσεις του Προέδρου, να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν μέχρι εδώ και με στήριξαν στην προσπάθεια μου μέχρι σήμερα και να δηλώσω πως θα είμαι πάντα εδω για όλους σας.

Μάριος Δράμαλης
Πολιτικός Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας
Μέλος Τομέα Ενέργειας Περιβάλλοντος &Κλιματικής Αλλαγής