Κεντρική πολιτική ομιλία μου την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ,στην αίθουσα ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’
Κεντρική πολιτική ομιλία μου την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ,στην αίθουσα ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας προσκαλώ όλες και όλους , να με τιμήσετε με την παρουσία σας στην Κεντρική πολιτική ομιλία μου την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ,στην αίθουσα ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ ,όπου θα παρουσιάσω τις θέσεις και το πρόγραμμα μου, για να αλλάξει ρότα και πορεία η πόλη μας και η κατεύθυνση της, σε ένα ισχυρό οικονομικό κέντρο καινοτομίας , υπηρεσιών και ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Θα υπάρχει για όλους σας πλούσιος μπουφές με Καφέ φίλτρου, Νεσκαφέ, Ντεκαφεϊνέ ,Τσάι και αφεψήματα σε διάφορες γεύσεις, Φυσικό μεταλλικό νερό Φρεσκοψημένα cookies και σπιτικά κέικ.

 

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο bar restaurant LES ZAZOYS , θα δεχθώ όλους τους φίλους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ,σε μια δεξίωση με ένα δωρεάν ποτό για όλους και finger food ,να συζητήσουμε για τα ζητήματα της Καλαμαριάς και όχι μόνο.

 

Την Δευτέρα 15 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο bar restaurant IL POSTO στον Εύοσμο  ( έναντι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ),  θα δεχθώ όλους τους φίλους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε μια δεξίωση με ένα δωρεάν ποτό για όλους και finger food να συζητήσουμε για τα ζητήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο νέο bar restaurant της πόλης μας στο  AVENUE  στη Νέα Παραλία ,( το παλιό MAISON , INTERNI στην Νέα Παραλία αμέσως μετά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στα δεξιά μας )  θα δεχθώ όλους τους φίλους της Θεσσαλονίκης από κάθε πλευρά της πόλης και της Ά Θεσσαλονίκης, σε μια δεξίωση με τίτλο ‘’ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ‘’ ,με ένα δωρεάν ποτό για όλους και finger food ,να συζητήσουμε για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και την παρουσίαση της υποψηφιότητας μου και να δώσουμε ένα άλλο χαρακτήρα στις συγκεντρώσεις αυτές, χωρίς να είναι κουραστικές ομιλίες αλλά μια δια δραστική συζήτηση με όλες και όλους σας.

 

Είμαι ένας νέος πολιτικός , με δυναμική και οργάνωση και θέλω να προσφέρω στην πόλη μου με ένα νέο όραμα και με ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για τη Θεσσαλονίκη μας και σας καλώ να με στηρίξετε.