ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Το υψηλό ποσοστό που έδωσαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στην ΝΔ στις 21 Μαΐου δεν αποτελεί για μας αφορμή έπαρσης και λόγο επανάπαυσης, αλλά τον πήχη της μεγάλης ευθύνης μας για περισσότερες αυτονόητες μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν την ζωή των πολιτών πιο δίκαιη, πιο εύκολη, πιο ελεύθερη, με περισσότερες ευκαιρίες για περισσότερες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα.
• Από την πρώτη στιγμή αναγνωρίσαμε ότι οι κάλπες της 25η Ιουνίου είναι πάλι άδειες, ξεκινάμε από το μηδέν. Ωστόσο δεν είμαστε σε πολιτικό κενό. Οι πολίτες στις εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλαν ορισμένα πολύ σαφή μηνύματα.
Μας έδειξαν τι κυβέρνηση θέλουν και τι αντιπολίτευση δεν θέλουν. Και μας ζήτησαν η χώρα να κινηθεί σταθερά και τολμηρά, μπροστά με ένα νέο υπόδειγμα πολιτικής που δίνει έμφαση στα αποτελέσματα, στην συνέπεια, στην δίκαιη αναδιανομή της ανάπτυξης που φέρνουν οι νέες επενδύσεις με περισσότερες δουλειές, καλύτερα εισοδήματα και στήριξη στους πραγματικά ευάλωτους.
Χωρίς άλλους πειραματισμούς που τους πληρώσαμε ακριβά στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς ευκαιριακές και ασταθείς κυβερνητικές συνεργασίες που θα καθήλωναν την χώρα, θα μας έκαναν να χάσουμε πολύτιμο χρόνο, ενώ είναι εθνική ανάγκη να τρέξουμε όλοι μαζί προς τα μπρος, να κάνουμε άλματα, να πάρουμε τις δύσκολες αλλά και δίκαιες αποφάσεις όπου χρειάζεται για να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν. Όσα μας κρατούν αδικαιολόγητα πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη.
• Και αυτή η απαίτηση των πολιτών για περισσότερα και γρηγορότερα άλματα μας υποχρεώνει να είμαστε ακόμη πιο αποφασιστικοί στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στην υγεία, στο κράτος, στη δικαιοσύνη, στην οικονομία για να μειώσουμε την ακρίβεια και να αυξήσουμε τα εισοδήματα μαζί με τις ευκαιρίες των νέων ανθρώπων να ζουν και να προοδεύουν στον τόπο μας.
• Γι’ αυτό ζητάμε εκ νέου την ψήφο όσων μας ψήφισαν αλλά καλούμε και όσους δεν μας ψήφισαν να δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ασφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να μπορέσει η χώρα μας να αντιμετωπίσει τις διεθνείς κρίσεις τα επόμενα 4 χρόνια από τη μια πλευρά και ταυτόχρονα να υλοποιήσει μεγάλες αλλαγές.