Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της ΝΔ και επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών
Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της ΝΔ και επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της ΝΔ και επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών

Με στόχο τη γνωριμία, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων, με φόντο τις εθνικές εκλογές της 21ης Μάϊου.
Facebook Twitter WhatsApp Email

Εκδήλωση με στόχο τη γνωριμία, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων, με φόντο τις εθνικές εκλογές της 21ης Μάϊου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Allegro, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τη Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης και από τη Δ.Ε.Ε.Π. του κόμματος Α’ Θεσσαλονίκης.

Το παρόν έδωσαν υποψήφιοι και υποψήφιες βουλευτές του κόμματος, της εκλογικής περιφέρειας Α’ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κομματικά στελέχη αλλά και φίλους των ΔΗΜ.Τ.Ο της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης. Αντάλλαξαν ευχές για τη γιορτή του Πάσχα, καθώς επίσης και για νίκη στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, σε αρχική του τοποθέτηση στο TheOpinion, τόνισε “η σημερινή συνάντηση – εκδήλωση έχει σαν στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και τη γνωριμία των υποψήφιων βουλευτών της Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας με τα στελέχη, τόσο των τοπικών μας όσο και των Δ.Ε.Ε.Π. της Α’ Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι και μπορεί και θέλει.”
Έπειτα, συνέχισε αναφέροντας “όλα αυτά τα οποία υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019, έγιναν πράξη μέσα σε αυτήν την τετραετία και νομίζω ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με το 2019. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται δύο πράγματα: σταθερότητα και συνέπεια. Και αυτό μπορεί να το καταφέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη” και κατέληξε λέγοντας πως “όταν μιλάμε για αυτοδυναμία της ΝΔ, δεν εμπεριέχεται μέσα ούτε η έννοια της έπαρσης ούτε και της αλαζονείας.”

https://www.theopinion.gr/reportaz/thessaloniki-ekdilosi-tis-nd-kai-episimi-paroysiasi-ton-ypopsifion-voyleyton-foto-video/?fbclid=IwAR0Yxc2UNPTVzLFk6OAXmsij37P5ess5QC39OfmArD4GjvAZnBXc3TRVfYs