ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω ,τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Μελίνα Μερκούρη για την ομιλία μας και για την τιμή να παραστεί στην εκδήλωση μου με ομιλία του , τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μιχάλη Κούπκα για τα πολύ καλά λόγια που είπε για το πρόσωπο μου στην ομιλία του, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Κώστα Γιουτίκα για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του και συμμετοχή του , και την παρουσία συνολικά.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πρασίνου & Ανακύκλωσης Στέλιο Ματσαρίδη , την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ναταλία Παντελίδου , την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων Βασιλική Νικολέττου - Σκάρλου , τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς Δημήτρη Κυρατζή ,τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κοκκόρη , τον Διευθυντή της Διοικούσας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Ανέστη Φίσκα ,τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεοτόκη Κλεόβουλο, το μέλος της πολιτικής επιτροπής και τακτικό μέλος του Δ.Σ. ΑΧΕΠΑ Όλια Καρόζη - Βασιλάκη , τον Πρόεδρο του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη , τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Διοικούσας Θεσσαλονίκης Πάνο Καρδαρά, το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμαριάς Γιώργο Βέλλιο, το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμαριάς Βάσω Χαρνταμπίλα , το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Θεσσαλονίκης Βασίλη Μπελτσογιάννη ,τον Ιωάννη Ανδρεάδη πρόεδρο της ΔΕΤΕΚ Καλαμαριάς, την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Δήμητρα Γερογιάννη, τον Ζώη Ναίδα υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τον Στρατηγό Δημήτρη Μπουραζάνα, τον Διευθυντή της εφημερίδας Karfitsa Δημήτρη Δραγώγια , την εμπορική Διευθύντρια της εφημερίδας Karfitsa Κατερίνα Χαρκιολάκη, τον Διευθυντή του radio North 98 Βαγγέλη Μωυσή, τον Διευθυντή της ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Γιώργο Φουντουκίδη και τέλος την συντονίστρια της ομιλίας και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μαριάννα Βαραδίνη , που ήρθαν για την στήριξη τους στην εκδήλωση μου και άκουσαν τις ομιλίες μας.
Ειδικά σε όλους τους πολίτες φίλους, αυτούς που παρέμειναν μέχρι τον τελευταίο ομιλητή που έκλεισε την εκδήλωση ένα μεγάλο ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ για την ΄΄ενέργεια '' σας !!