Λιστες υποψηφίων Βουλευτών.

Με παίρνουν φίλοι και γνωστοί και ρωτούν συνέχεια αν είναι το όνομα μου στις λίστες υποψηφίων.
Έχουμε 4 Ιουνίου οι εκλογές είναι 7 Ιουλίου ανακοινώσεις επίσημες εκτός διαρροών και κάποιων φίλων που τους πήραν τηλέφωνο όπως λένε να ετοιμάσουν τα χαρτιά τους, δεν ξέρουμε.
Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω πως ακόμη και αν με ανακοινώσουν θα μπορέσω να κάνω προεκλογικό αγώνα εντός 30 ημερών !!!
Την ώρα που κάποιοι ήδη ανακοινώθηκαν και τρέχουν και δεν μιλάω φυσικά για τους βουλευτές μας.
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ αναχρονιστική τακτική των κομμάτων να ανακοινώνουν τους υποψήφιους τελευταία στιγμή και επίσης να ενημερώσω άπαντες που με ρωτούν και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους , πως ασχέτως αν είναι η δεν είναι το όνομα μου στις βουλευτικές λίστες υποψηφίων , θα δώσω την μάχη με την ίδια ποιότητα και ένταση, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την μεταπολίτευση και μετά.
Σηκώθηκα από τον καναπέ μου και έδωσα την μάχη μου έντιμα , συστηματικά και τηλεοπτικά ,στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτακη μέσω του μητρώου ανανέωσης πολιτικών στελεχών ,γιατί πιστεύω πως θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.
Επίσης δεν είναι πανάκεια και αυτοσκοπός η βουλευτική έδρα και η υποψηφιότητα.
Είμαι στη διάθεση του προέδρου να υπηρετήσω το κόμμα από απλό μέλος του και ως μέλος του τομέα ενεργειας, όπου και αν ζητηθεί η βοήθεια μου σε διοίκηση που έχω τεράστια εμπειρία με αποτελέσματα.
Αρα αγαπητοί φίλοι έστω και έτσι θα υπηρετήσω το κόμμα από απλό μέλος έως και υποψήφιος βουλευτής αν ανακοινωθεί το όνομα μου , αν όχι είμαι παρών σε ότι μου ζητηθεί απλός στρατιώτης διότι το δούνε και λαβείν κούρασε τους πολίτες , που ζητούν νεα άφθαρτα πρόσωπα.
Οποίοι επιλέγουν με τους έμπειρους πολιτικούς μας, να γίνει ένα κράμα ικανό να διοικήσει την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης και ευημερίας, με όραμα και απτά αποτελέσματα για τους πολίτες, στην οικονομία, φορολογία, ανεργία, συντάξεις ,ασφάλεια ,γραφειοκρατία ένα μίγμα πολιτικής ισορροπίας που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εφαρμόσει, με τους άριστους και τους άξιους.
Αρα από οποίο μέτεριζι και αν υπάρξω θα βοηθήσω οσο μπορώ, για να βρει ο γιος μου, μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη Μακεδονία.
Σας ευχαριστώ ολους που με στηρίζετε και ενδιαφέρεστε, αλλα θεωρώ υποχρέωση μου πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, να κάνω γνωστή την θέση και άποψη μου.
Καλό αγώνα σε ολους μας για μια καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε και μπορούμε όλοι μαζί να έχουμε !!!
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα μας Λευτέρη Αυγενάκη για την οργάνωση και το τρέξιμο τους σε όλη την Ελλάδα και σε όλο το team της νίκης και είμαι σίγουρος, πως το βράδυ της 7ης Ιουλίου ,θα πανυγηρίσουμε μια ακόμη μεγάλη νίκη, όχι της Νέας Δημοκρατίας αλλά της Ελλάδας και όλοι μαζί ενωμένοι ,όχι διχασμένοι να πορευτούμε σε καλύτερες ημέρες για εμάς; την οικογενεια μας και την πατρίδα μας.


Πρόσφατα άρθρα