Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών

Πώς ακριβώς αναμένεται να συμβάλλει το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών; Ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης του Προγράμματος και ποια η απορροφητικότητα; Ποιοι είναι οι άξονες δράσης στο πλαίσιο του Προγράμματος αυτού;
Πώς εξελίσσεται το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”
Εκλογικός Νόμος
Τί ρόλο θα διαδραματίσουν οι ΣΔΙΤ σε σχέση με το σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης;
Πώς βοηθούνται και πώς ωφελούνται οι Δήμοι με τον πρόσφατο Νόμο για τις Δημόσιες Συμβάσεις (4782/2021);
Η επόμενη ημέρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που πλήττεται από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού
 Τα παραπάνω είναι κάποια από τα θέματα που αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσαν η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της Νέας Δημοκρατίας και ο Τομέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Γραμματείας μας, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, αυτοδιοικητικών, στελεχών της αγοράς, καθώς και μελών των δύο Γραμματειών και του Τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΝΔ.
Μεταξύ άλλων στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ Γιώργος Πατούλης, οι Περιφερειάρχες Ρόδη Κράτσα, Αλέκος Καχριμάνης, Φάνης Σπανός και Γιώργος Χατζημάρκος και Πρόεδροι των ΠΕΔ από όλη την Ελλάδα.
Το συντονισμό είχαν οι επικεφαλής της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Διονύσης Χατζηδάκης και Σπύρος Σταθούλης και ο Τομεάρχης Αναπτυξης & Επενδύσεων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμπαράκης.
 
 

Πρόσφατα άρθρα