Ο Αγώνας συνεχίζεται με την ίδια ποιότητα και ένταση μέχρι τις 7 Ιουλίου

Ο Αγώνας συνεχίζεται με την ίδια ποιότητα και ένταση μέχρι τις 7 Ιουλίου , να πάμε όλοι στις κάλπες να δώσουμε την δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση να αλλάξει επίτέλους κάτι στην χώρα μας με σχέδιο και πρόγραμμα.
Οι προσωπικές φιλοδοξίες έρχονται πάντα δεύτερες στο διακύβευμα των εκλογών καλή επιτυχία σε όσους επιλέχτηκαν και συνεχίζουμε δυνατά έως τις 7 Ιουλίου τον αγώνα όλοι μας.
Προσωπική πικρία είναι ανθρώπινη για όσους δεν επιλέγησαν όπως και στην περίπτωση μου ,διότι και μόχθησαν και έτρεξαν και προσέφεραν ,αλλά να μην ξεχνούν πως κανένας αγώνας και καμμία προσφορά δεν πάει χαμένη.
Ευχαριστώ απο καρδιάς όλους σας που μου τηλεφωνήσατε και αφήσατε μηνύματα τα λόγια σας , είναι η παρακαταθήκη μου και η ηθική ανταμοιβή μου, ειδικά απο συναδέρφους του μητρώου σας ευχαριστώ θερμά όλους.
Καλή δύναμη αυτές τις 20 ημέρες είμαι στην διάθεση όποιου υποψηφίου ζητήσει την βοήθεια μου ως μέλος τουΤομέα Ενέργειας , σε ότι μπορέσω και του κόμματος που υπηρετώ σαν στρατιώτης εδώ και πολλά χρόνια.
#oloimazimporoume


Πρόσφατα άρθρα