ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ

Στην κοπή της πίτας των ΚΙΟΝΩΝ έδωσα το πρώτο κομμάτι της Βασιλόπιτας στον Νίκο Ταχιάο συμβολικά για την Θεσσαλονίκη και με μάλωσε , λέγοντας μου το πρώτο είναι για τον Χριστό!!
Ελπίζω όμως να είναι γουρλίδικο Νίκο το κομμάτι διότι η διαφορά σου απο τους άλλους υποψηφίους έχει εκτοξευθεί.

Καλή επιτυχία σε στηρίζουμε Νίκο και ξέρουμε πως θα είσαι ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε τα τελευταία χρόνια απο την πόλη , διότι και γνώαστης των θεμάτων είσαι , αφού υπήρξες για πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και λύσεις ορατές και εφαρμόσιμες έχεις προτείνει για την πόλη μας , με σχέδιο και υπέυθυνα!!! πανω απο όλα.

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ταχιάος και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη των 10 μονάδων από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία κινδυνεύει να μην περάσει στο δεύτερο γύρο, καθώς η υποψηφιότητα της καταγράφει ισχνή απόσταση από αυτήν του Γιώργου Ορφανού.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οποία διενεργήθηκε από τις 6 έως τις 9 Μαΐου, ο «γαλάζιος» υποψήφιος Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 23,4%, ενώ πίσω του παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός καθώς ακολουθούν η Κατερίνα Νοτοπούλου με 11,7% και ο Γιώργος Ορφανός 11,5% . Είσοδο στο Β’ γύρο διεκδικούν και ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης με 9,2% , αλλά και ο υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ Σπύρος Βούγιας με 9%.

Ακολουθούν, ο πρώην αντιδήμαρχος Κωσταντίνος Ζέρβας με 5, 8% και έπονται, ο υποψήφιος του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος με 3%, ο Χάρης Αηδονόπουλος με 2,6%, ο Μάκης Κυριζίδης με 2,5%, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 1,7% και ο υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αρτέμης Ματθαιόπουλος με 1,5% (θυμίζουμε ότι ο συνδυασμούς του τελευταίου ακυρώθηκε τελικά από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης).


Πρόσφατα άρθρα