Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή στην χώρα

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή στην χώρα

Toυ Μάριου Δράμαλη

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή στην χώρα και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης με ψυχραιμία, συνέστησε σεμνότητα στα στελέχη και είπε όχι σε άσκοπους πανηγυρισμούς, την ώρα που ο λαός ζητάει δουλειά και αποτελέσματα από εμάς , και δήλωσε πως θα οργώσει άλλη μια φορά την Ελλάδα, για να πει ξανά το αφήγημα ανάπτυξης και επενδύσεων στην Ελλάδα , με νέες δουλειές και ευκαιρίες για τον τόπο μας.
Θεωρούμε πολύ μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι η ΝΔ προηγείται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και κυρίως στην ομάδα 17-24 ετών, κάτι που αποδεικνύει πως το κόμμα έχει μέλλον και πως δεν απευθύνεται μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες, όπως ισχυρίζονταν οι αντίπαλοί μας. Η ΝΔ έχει επικρατήσει και στο σύνολο των εργαζομένων, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, νοικοκυρές, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες.

 

Οι συνταξιούχοι απέδειξαν με την ψήφο τους ότι ουδόλως πείστηκαν από τις παροχές της τελευταίας στιγμής που ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε 13η σύνταξη. Το 40.2% των συνταξιούχων επέλεξε τη ΝΔ ενώ μόλις το 26,7% ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα προκύψει από τις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Μία κυβέρνηση ισχυρή και αποτελεσματική. Ακόμα και αν η ΝΔ έχει αυτοδυναμία, θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις.

θα εξηγήσουμε όσο καλύτερα γίνεται το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα που αξίζουμε, προσδοκώντας στη θετική ψήφο των πολιτών δεν θα πλειοδοτήσουμε σε παροχές, δεν θα αλλάξουμε στρατηγική.

Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν όχι μόνο για τις βασικές μας δεσμεύσεις -τις μειώσεις φόρων, τις πολλές και καλές δουλειές που θα δημιουργήσουμε καθώς και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας- αλλά γιατί αναμένουν από εμάς ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας. Οι πολίτες άλλωστε απέδειξαν ότι δεν επιτρέπουν σε κανένα να νομίζει ότι μπορεί να εξαγοράσει τη συνείδηση και την ψήφο μας. Και αυτό συνιστά, όπως έγκαιρα είχε επισημάνει ο Κ. Μητσοτάκης στρατηγική ήττα του λαϊκισμού. Τώρα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, την πρόοδο και την καθήλωση, την ελπίδα και την απογοήτευση.

https://thesstoday.gr/

 


Πρόσφατα άρθρα