Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας

Η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια «Τηλεδιάσκεψη της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων - Συνομιλώντας με Φορείς" είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών, Τουρισμού και Ναυτιλίας και την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης με Πρόεδρο της ,τον κ. Γιάννη Μανδρίνο.
Στη κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών, Τουρισμού και Ναυτιλίας και της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης συμμετείχε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γιώργος Στεργίου και ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Άκης Μπάφας , αλλά και ο Διευθυντής της Γραμματείας κ. Γιάννης Τριανταφύλλου.
Θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή που είμαι και υπεύθυνος ΑΠΕ στην , αλλα και ως αναπληρωτής Γραμματέας στην Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μπορώ να βοηθήσω τις επιχειρήσεις του τόπου μας και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και την πράσινη ανάπτυξη στην χώρα μας.

Πρόσφατα άρθρα